Читалня

site pages 2

„Читалня” е виртуалната библиотека на Th!nk Europe.

Тук са публикувани част от материалите, които съм писала по темата за защитата на правата на гражданите във вътрешния пазар на Европейския съюз. Някои публикации са разработени заедно с колеги и приятели, на които искам да кажа, че за мен работата с тях беше/е истинско удоволствие.

Приятно четене.

Разреши този проблем

Никога не сте чували, че имате права в Европейския съюз?  Нито пък, че те могат да бъдат защитени с извънсъдебни средства? Не знаете от къде да започнете? Може би най-добре е да започнете от тази брошура, която посочва правата в областта на вътрешния пазар на ЕС и един от начините, по който те могат да бъдат защитени.

СОЛВИТ в 8 примера

Безспорно най-добрият начин за илюстрирането на механизма на работа на мрежата за решаване на презгранични проблеми е чрез представянето на практически примери, в които българският СОЛВИТ център е участвал и спомогнал успешно за решаването на конкретни проблеми. Брошурата е посветена именно на успешно разрешените случаи в различни области на вътрешния пазар.

Разрешаване на презгранични проблеми в ЕС

Предприятията са силни, но и те имат нужда от защита. Кратък преглед на техните права във вътрешния пазар и къде може да им се помогне. За повече: сп. „Митническа хроника“, бр. 1, 2010

С помощта на СОЛВИТ – бизнес без граници

Много накратко за правата на предприятията. Списание „Вести”, бр. 1, 2010

СОЛВИТ защита на Вашите права

Вече пет години България е част от уникален механизъм за разрешаване на презгранични проблеми. Във второто издание на брошурата “СОЛВИТ – защита на Вашите права” ще проследите историята на българския СОЛВИТ център и някои от най-успешните му разрешени случай.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s